Om Westdesign

Formålet med design er at gøre det ordinære ekstraordinært!

Grafisk design skal forføre, forme og nok så vigtigt: vække en følelsesmæssig respons.

 

Westdesign ejes og tegnes af Jytte West, grafisk designer, MGK.

Westdesign er et grafisk designfirma, der løser opgaver indenfor stort set alle områder af det grafiske spekter: Fra ikoner til udstillinger, men med en hovedvægt på visuel identitet, bogdesign og tilrettelægning af ikke mindst undervisningbøger. Mine kunder omfatter forlag, statslige og kommunale institutioner, private virksomheder samt foreninger.

Jeg arbejder tæt sammen med mine kunder om at levere gennemarbejdede og kreative løsninger for at sikre at budskabet eller produktet når målgruppen, og at løsningen skaber synlighed og interesse om såvel kunden som kundens produkter.

Jeg står for idé, layout og illustration samt færdiggørelse af det grafiske design, men samarbejder derudover med en række erfarne og dygtige fagfolk indenfor andre områder: fotografer, illustratorer, tekstforfattere og trykkerier, og sammen kan vi levere et gennemarbejdet produkt fra ide til færdig tryksag/web.

Få et uforpligtende tilbud
Westdesign løser både små og store opgaver og kommer gerne med et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Ring eller skriv på tlf. 3026 4480 eller mail: jytte@westdesign.dk

 

Baggrund
Jeg startede tegnestuen i 2002 på baggrund af 15 års forudgående ansættelse som grafisk designer med opgaver indenfor stort set alle typer grafisk design.

Fra CV’et
Fra 2002: Egen tegnestue – pt. i Fredensborg
1997-2002: Inhouse grafiker på Dansklærerforeningens Forlag
1995-1997: Grafisk designer hos Carli Gry
1987-1995: Grafisk designer på tegnestuen art/Grafik
1985-1987: Grafisk designer uddannelsen på Den Grafiske Højskole
1981-1985: Folkeskolelærer på Gilbroskolen, Ishøj
1977-1981: Læreruddannelse på Blågård Seminarium

Blandt kunderne kan nævnes forlagene Alinea, Alfabeta, Akademisk, GO Forlag, Jurist- og økononomforbundets forlag, L&R Uddannelse, acti-Chem A/S, Bibutikken, Frederiksborg Kammerkor, Gribskov Kommune/ Gilbjergskolen; Hillerød Kommune/Bocenter for unge og voksne med særlige behov, Hillerød Kommune/Tandplejen, Rudersdal Billedskole m.fl.