Plakater til Frederiksborg Kammerkor II (2014-)

Design af plakater til kammerkorets koncerter. Plakaterne spænder over mange forskellige stilarter som afspejler de forskellige stilarter i musikken.

Plakat til koncert med fransk kormusik. 
Værkerne spænder tidsmæssigt over flere hundrede år, hvilket betyder, at den væsentligste fællesnævner er, at det er franske komponister. Derfor har jeg taget udgangspunkt i en af sangene: Trois beaux oiseaux du Paradis (Ravel); et af versene lyder i engelsk oversættelse:

The first was bluer than Heaven’s blue
(My belov’d is to the fighting gone)
The second white as the fallen snow
The third was wrapt in bright red glow.

< Plakat til Mozarts Requiem
Et requiem er et værk, bygget over de kirkelige tekster, der bruges ved en dødsmesse, dvs. teksterne kredser om døden og opstandelsen. I min plakat har jeg symboliseret dette ved blomster i forskellige grader af forfald, svævende imellem himmel og jord …

<< Plakat til koncerten English in Music – Music in English.
Koncerten spænder over musik fra renæssancen til i dag, så jeg har fokuseret på at lade teksten tale for sig selv og har skabt hvad jeg forstår ved et klassisk (engelsk) udtryk med smuk skrift og typografiske detaljer som uncialer. Renæssancen var en farverig tid, også bogstaveligt talt, ligesom nutiden, så jeg har brugt den orange farve til at skabe varme og glød omkring det hele!